Een kleine positieve gedachte in de ochtend kan de richting van je hele dag veranderen.

Over mij

Hi, ik ben Manon, 40 jaar en ik woon samen met mijn vriend, zoon en dochter al heel wat jaren in Berkel en Rodenrijs.

Ik heb mijn praktijkruimte in de Nieuwstraat 13 (achter Het Vierkantje) in Berkel en Rodenrijs. En hier hoop ik veel kinderen en ouders te kunnen begeleiden naar een gelukkiger bestaan. Nu even iets over mijzelf.  Ik ben een geboren Rotterdamse en dit zou je soms terug kunnen horen aan mijn Rotterdamse tongval. Ik ben opgegroeid met de term niet lullen maar poetsen en ik weet ook zeker van aanpakken.

Van jongs af aan ben ik altijd al met kinderen in de weer. Op de school van mijn kinderen ben ik al jaren overblijfmoeder en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier.  Ik voelde dat ik meer wilde weten over kinderen, het gedrag achter het kind en wat kinderen bezig hield.

Missie

Het werd mij duidelijk dat ik graag met kinderen wilde werken en iets goeds wil terug geven aan kinderen en jongeren.

Kinderen en jongeren een luisterend oor bieden en zich op hun gemak te laten voelen om dingen met mij te delen. Dat heeft mij doen besluiten om een carrièreswitch te maken van een kantoorbaan naar aan de slag gaan met kinderen. Zo kwam ik uit bij de opleiding kindercoach. Dit leek mij een hele leuke en interessante opleiding, wie wilt er nu niet sterker in zijn/haar schoenen komen te staan en lekkerder in je vel zitten? Alvast wat steviger in je schoenen naar het voortgezet onderwijs of je grote mensen leven in.

Carriere switch

Ik denk dat iedereen wel eens met zijn handen in het haar zit en zeker in deze maatschappij waar de kinderen meer mogen bepalen en hun mening mogen geven.

De cursus geweldloos verzet en nieuwe autoriteit sprak mij erg aan, omdat ik het een mooie aanvulling vind op het coachen. Ik kan scholen op weg helpen met kinderen met een gedragsprobleem door anders om te gaan met deze kinderen.

En nu mag en kan ik doen waar ik heel blij van word. Een stukje meelopen op het pad van kinderen, jongeren en hun ouders zodat ze weer een stapje verder komen. Kinderen, jongeren en ouders weer in hun kracht zetten, vol zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Neem een kijkje op mijn pagina en wie weet spreek ik je snel.

Liefs,

Manon

Fun facts

Koffieleut

Ik start de dag altijd met een lekker bakje koffie!

Suit up

Ik hou van mooie sneakers en ik draag ze het liefst onder een mooi pak.

Vakans met de kids

Ik hou van zon, strand en een zwembad, lekker eten en mooie herinneringen maken met mijn gezin. Ik geniet als mijn ik kinderen zie genieten. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben wij dat toch ook?

Diensten

Ik help je graag

9-11 jaar

Kinder- & oudercoaching

11-18 jaar

Puber- & oudercoaching

9-18 jaar

Scholen