Contact

Samen aan de slag?

Wil je een gratis kennismaking inplannen of heb je een vraag? Bel of WhatsApp naar 0652393051. Of stuur mij een e-mail of vul het onderstaand contactformulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie!

  Regio

  Lansingerland

  Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker 

  Bedrijfsgegevens

  Kvk-nummer

  88105946

  faq

  Veelgestelde vragen

  Wat doet een kindercoach?
  Een kindercoach biedt hulp voor kinderen, tieners en hun ouders als er een vraag is over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van een kind. het is een praktische, laagdrempelige en kortdurende vorm van hulp. Het kind staat centraal.
  Wanneer ga je naar een kindercoach?
  Kindercoaching helpt kinderen, jongeren en hun ouders om zich bewust te worden van zichzelf, hun eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Dit levert een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Inzicht in jezelf, weten wat je kunt en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.
  Wordt kindercoaching vergoed?
  in de meeste gevallen wordt kindercoaching niet vergoed. Een enkele keer wil een zorgverzekeraar wel een deel vergoeden. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.
  Heb ik een verwijsbrief van de huisarts nodig?

  Nee, je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Je kunt op eigen initiatief contact met kindercoach Manon.

  Wat kost het per uur?

  De telefonisch intake is gratis.
  Het kennismakingsgesprek €70,- incl btw (maximaal een uur).
  Coach gesprek €70,- incl btw (55/60 min).

  Hoe gaat een kindercoach te werk?
  Een kindercoach is er om te helpen als kinderen problemen hebben. Zij helpen bij problemen zoals faalangst, drift, onzekerheid en pesterijen. Dat doen zij door niet alleen de kinderen met problemen te helpen, maar ook de volwassenen in hun omgeving te leren met hun kinderen om te gaan.
  Wat betekent geweldloos verzet?
  Bij geweldloos verzet ligt de nadruk op controle over het eigen handelen van de volwassene. Dit is nodig om escalatie te voorkomen of stop te zetten. als de communicatie niet meer positief verloopt, en de situatie dreigt te escaleren, tonen opvoeders ze zich verzetten tegen escalerend gedrag.
  Waarom werkt geweldloos verzet?
  De focus van Geweldloos verzet is het minderen van de onmacht van ouders en begeleiders die te maken hebben met een jongere met gedragsproblemen. De methodiek richt zich dus niet in eerste instantie op het minderen van probleemgedrag.
  Waarom nieuwe autoriteit?
  Redenen om te kiezen voor nieuwe autoriteit: Zichzelf onder controle te houden en zich bewust te zijn dat men enkel zijn eigen gedrag kan besturen en niet het gedrag van een ander. zich te verzetten tegen iedere vorm van grensoverschrijdend gedrag op een niet-escalerende manier, kracht en vastberaden.

  Meer info

  Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Klik dan door met onderstaande buttons.